Szalonetikett

Kedves Vendégem!

A szépségiparban dolgozó szakemberek, mint én is, nap mint nap emberekkel foglalkoznak, közvetlenül a Vendégek számára nyújtanak szolgáltatást, így szükséges a kölcsönös bizalom, elfogadás, szimpátia, türelem és tisztelet! Szerencsére a legtöbbször minden rendben, az általános illemszabályok betartása mentén zajlik. De sajnos nem mindig, és nem minden Vendég tartja tiszteletben a mi időnket, egészségünket, megélhetésünket, munkakörülményeinket.

Ahhoz, hogy a Pure Skin Kozmetikában szolgáltatást vegyél igénybe, az alábbi etikett-szabályokra kell figyelemmel lenned. Kérlek, olvasd el az alábbi sorokat!  

1.) Időpont egyeztetés: a Pure Skin Kozmetika szolgáltatásainak igénybevételéhez előre történő bejelentkezés szükséges! Lehetséges a telefonszámomon, a Facebook Messenger-en, illetve Viber-en keresztül. Amennyiben nem érsz el, vagy nem válaszolok rögtön, kérlek ne légy türelmetlen, amint ráérek visszahívlak, vagy írok választ. Munka közben nem tudom felvenni a hívást. Telefonon hívhatsz minden nap (kivéve vasárnap) reggel nyolc és este nyolc óra között. 

2.) Érkezés időben: Kérlek mindig érkezz időben, vagy néhány perccel hamarabb, hogy Te is rá tudj hangolódni a kozmetikai kezelésre.  Amennyiben már látod, hogy késni fogsz, kérlek jelezd felém. 10 percnél több késés már felboríthatja a munkarendemet, és az a következő Vendéget károsítaná, emiatt előfordulhat, hogy nem tudom elvégezni a korábban egyeztetett szolgáltatást. Ezt vedd figyelembe, és légy megértő!

3.) Időpont lemondása: Közbe jöhetnek mindenki életében váratlan események, ez természetes, megértem! Amennyiben lehetséges, kérlek 48 órával előtte mondd le az időpontodat, hogy én is tudjam a megváltozott beosztásomhoz igazítani a munkámat, a magánéletemet. Ne feledd, hogy a megvalósult szolgáltatások képezik az én bevételemet. Amennyiben egy lefoglalt időpontban egy Vendég nem jelenik meg, az nekem anyagi kiesés. Folyamatos lemondás vagy egy lemondás nélküli meg nem jelenés esetén nem áll módomban újra időpontot adni. 

4.) Telefonálás, nyugalmas környezet: Kérlek a kezelések alatt mellőzd a telefonálást, amennyiben lehetséges. Különösen fontos, ha relaxációs kezelésre jöttél, vagy a kezelés olyan szakaszában vagyunk (masszázs, nyugtató-tápláló pakolások) ahol kiemelten fontos a nyugodt állapot! Ez az idő csak a TE időd, add meg a testednek-lelkednek a pihenést!

5.) Egészség-betegség: A szakma protokollja szerint csak egészséges Vendég számára nyújtható  szolgáltatás, tehát a bőrön lévő bármilyen fertőző elváltozás, vagy lázas-megfázásos állapot, szemet érintő betegség (pl: árpa, kötőhártyagyulladás) esetén nem végezhetők el kozmetikai kezelések. A Vendég alapos kikérdezése előzi meg az egyes kezelések elvégzését a kontraindikációk kizárása érdekében, így előfordulhat, hogy egy-egy kezelési lépés elvégzésére, vagy magára a szolgáltatás elvégzésére nem kerülhet sor, ha a Szakember a Te biztonságod érdekében azt úgy ítéli meg! Amennyiben fertőző betegséged van mindig mondd le az időpontot, a Te magad gyorsabb gyógyulása, és a betegség továbbadásának elkerülése érdekében!

6.) Szenvedélyek: Alkohol, drog, viselkedést módosító gyógyszer hatása alatt álló Vendég részére szolgáltatás nyújtása a szakma protokollja szerint tilos! A kozmetika dohányzásmentest.

7.) Fizetési lehetőségek: Készpénz és bankkártya (Visa, Maestro, Mastercard), illetve a Pure Skin Kozmetika által kibocsátott ajándékkártya. A szolgáltatások árai nem alkuképesek, és a szolgáltatást követően azonnal fizetendőek.  Az árak forintban értendők.

Köszönöm, hogy végigolvastad és ezzel segíted a munkámat, illetve a szolgáltatás színvonalának fenntartását!

 

Close Menu