Vagheggi_prima

 


Vagheggi bőrmegújítás:

Harmincéves kortól, azon felül, hogy megjelennek a bőröregedés első jelei, a sejt cserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával fokozatosan csökken a ceramidok mennyisége, amelyek cementként kötik össze a sejteket és mindennek eredményeként a bőr fénytelen és egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik. Hasonló jelenséget lehet megfigyelni fiatal bőrön is helytelen életmódnál, ha érzékeny a stresszre, a szmogra vagy túlzottan ki van téve napsugárzásnak. Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradjon. A Prima termékek használatától az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak és az árnyalatbeli különbségek csökkennek. A bőrfelület egyenletes lesz és a pórusok is összeszűkülnek. 

A hámlasztás-bőrmegújítás hatékonyabbá teszi a többi kezelést is, elősegíti a szérumok felszívódását. 

Erős hámlasztó kezelés a sejtcserélődés ösztönzésére és a bőrszövet megújítására kúraszerűen is használható. A kúra alatt fényvédő krém ajánlott. 

A kezelés érinti az arcot a nyakat és a dekoltázst.  

Már egy alkalom is jótékony hatással van a bőrre, de a teljes bőrmegújítás a kúraszerű kezeléstől várható.

 

Ez a kezelés a hámlasztás teljesen biztonságos módja. Közvetlenül a kezelést követően folytathatod a megszokott életviteledet, nincs kellemetlen mellékhatása, lemezes, vagy egyéb durva hámlást NEM okoz.

 


Várlak Kozmetikámban!

Hívj: 20/412-4580

Lipusz Erzsébet, kozmetikus

Csepel, Kapos utca 30. 

 

Vagheggi Prima Ultra Forte bőrmegújító-hámlasztó arckezelés
bevezető áron

kezelés ára: egy alkalom/6500 huf  - öt alkalmas kúra/25.000 huf

Vagheggi Prima
Close Menu